Telefon: +45 4031 9577 – E-mail: Janbuhl@hotmail.com

VINGÅRDE

Domaine Pasquiers

Domaine Pasquiers

Domaine Pasquiers Sablet Syd Rhone er et familieforetagende, som startede op i 1935. I dag drives stedet af 3. generation Brødrene Jean Claude og Phillipe Lambert, der overtog efter deres onkel og far i 1998, det skal dog siges at Phillipe’s søn Matthieu kom med i 2013 og siden 2018 har Phillipe’s datter ligeledes hjulpet i foretagendet.

Da Phillipe og Jean Claude overtog domænet blev al vin solgt til negocianter, i dag sælger man alt på flaske fra domænet og fra 2013 har dyrket økologisk, så i dag er alle vine fra Pasquiers økologisk dyrket og i 2019 fik domænet deres debut med hvidvin.

Domænet har totalt ca. 90 ha. , heraf 25 ha. Sablet, 40 ha Plan de Dieu, ca. 1,1 ha. Gigondas, det resterende areal dyrkes med Cotes de Rhone og vin de Pays.
Generelt er Pasquiers vine meget anerkendt og bliver vurderet med høje karakterer og får hvert år medaljer og som ofte af guld.

Vi startede op med Domaine Pasquiers i 2003, hvor vi efter at smagt os igennem mangt og meget vin på en vandretur fra Baumes De Venise, endte vi med at beslutte at de skulle være vores producent i syd Rhone.

Vi startede dermed med Domaine Pasquiers på det danske marked og var brødrenes anden kunde udenfor for Frankrig, i dag eksporterer de til det meste af verden heri blandt også et par andre forretninger i Danmark.

CVR: 26962536

© . All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk

Følg med —