Telefon: +45 4031 9577 – E-mail: Janbuhl@hotmail.com

VINGÅRDE

Domaine du Grapillon d’or

Domaine du Grapillon d’or

Domaine Grapillon d’or er en familievirksomhed placeret i Gigondas, som ligger i det sydlig Rhone. Vinhuset så sin oprindelse i 1806, og det styres i dag af Celine Chauvet og hendes far, der er 9. generations ejer af vingården. 

Vingården er ejer af godt og vel 20 hektar jord, hvor de 15 hektar bruges til at producere deres fantastiske Gigondas-vine, hvoraf visse stokke er op imod 80 år gamle. Standart udgaven af Gigondas lagres 14 måneder på egefade, mens Gigondas Exellence lagres på betonfade, inden vinen kommer på flaske.

Derudover har Domaine Grapillon d’or 2 hektar jord, som bruges til Vaqueras, hvor man både producerer rødvine og hvidvine. Hvidvinen fik sin debut i 2018, og den produceres udelukkende økologisk. Dertil er man i besiddelse af 3,3 hektar jord til produktion af en såkaldt landvin på druerne Merlot og Caladoc. 

Vi er meget stolte af at kunne sælge vine fra Domaine Grapillon d’or, idet de hvert år bliver vurderet højt af diverse vineksperter, hvor Parker-guiden eksempelvis gav Gigondas Exellence 2016 op imod 96 point.

Vingård i det sydlige Rhone

CVR: 26962536

© . All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk