Telefon: +45 4031 9577 – E-mail: Janbuhl@hotmail.com

VINGÅRDE

Domaine Fenouillet

Domaine Fenouillet

Domaine Fenouillet Baumes de Venise er det seneste domæne, som vi har tilføjet til vores portefølje af vinhuse. Dette er ligeledes et familiedomæne, og det har eksisteret siden begyndelsen af 1900-tallet. Vingården er i besiddelse af 30 hektar vinmarker, og det styres i dag af brødrene Patrick og Vincent Soard. 

Vinhuset producerer blandt andet tre forskellige Muscat-vin med druer fra de højtbeliggende bakker op imod Dentelles de Montmirail. Dertil fører vi også domænets to bedste rødvine. Den ene hedder “Yvon Soard”, som er en hyldest til brødrenes far, mens “Generation” er en mere generel hyldest af domænets tidligere ejere. 

Vinen produceres egentlig i dag helt biodynamisk, men man har kun kunnet opnå en licens som værende en økologisk vingård. Vi forventer derfor i fremtiden at kunne præsentere vinen fra Domaine Fenouillet Baumes de Venise som værende rent biodynamisk!

Vinhuset bliver nævnt i Niels Lillelunds bog “Vinene fra Rhone” som værende et lovende vinhus, hvorfor vi er stolte af at være den eneste nuværende importør i Danmark af Domaine Fenouillet Baumes de Venises vine.

 

CVR: 26962536

© . All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk