Telefon: +45 4031 9577 – E-mail: Janbuhl@hotmail.com

BUHL VINIMPORT

BUHL VINIMPORT

Virksomhedens historie

Egentligt har jeg et helt andet job end vinhandler, men begyndte i 2003 at importere og sælge vine i min fritid.

Jeg har altid været meget begejstret for vin, hvor portugisisk vin i mine yngre dage fyldte mest. Senere har jeg fået jeg øjnene op for især franske vine, hvor jeg er specielt glad for vine fra Alsace og det sydlige Rhone.

Starten på min lille virksomhed var vine fra Alsace, som jeg brugte som gaver på mit “rigtige” arbejde. Andre kunder fik dog også smagt disse vine, og de var selvsagt begejstrede – pludseligt var der ikke andet at gøre end at starte en lille garageimport, hvilket altså skete i januar 2003.

Men man kan jo ikke nøjes med udelukkende hvidvine, som man jo primært producerer i Alsace. Derfor gik jagten så ind på nogle rødvine fra Rhone. Her startede vi så ud med Domaine Pasquiers, som vi fandt på en vandretur rundt i området – og vi har ikke fortrudt et eneste sekund siden. Senere hen er også flere producenter fulgt efter, hvor vi tidligere har haft nogle forskellige domæner i Nord-Rhone. Disse er dog sidenhen igen blevet droppet, da vores begejstring for vinene i Syd-Rhone i virkeligheden er den største. Og vi sælger kun de vine, som vi bedst selv kan lide!

Dette er altså den korte historie bag, hvordan mit lille vineventyr begyndte, og hvordan det igennem tiden har udfoldet sig!

Ejer Jan Selmer Buhl & Søn

CVR: 26962536

© . All rights reserved. Powered by leamoegelbjerg.dk